• Віскі Douglas Laing The Epicurean 0.7 л 46.2% в тубусі

Віскі Douglas Laing The Epicurean 0.7 л 46.2% в тубусі

1253.00грн

  • Наличие: 1

- +


Douglas Laing — незалежний ботлер шотландського віскі, що спеціалізується на розливі віскі невеликих віскокурень, обмежених малосерійних розливах, сингл молтах бочкової міцності без холодної фільтрації.

Заснована компанія в 1948 році й, на сьогодні, керується третім покоління родини Ленг. Сьогодні компанія володіє чималими запасами бочок із найрізноманітнішими молтами, зокрема із закритих і неробочих віскокурень, які регулярно з'являються на ринку в трьох основних лінійках — XOP, Old Particular, Provenance. Також компанія розливає Single Grain Scotch Whisky і випускає особливу лінійку блендед молтів — Remarkable Regional Malts — 6 віскі — 6 особливих регіональних молтів, що передають особливі характеристики основних зон виробництва віскі Шотландії.


Epicurean — представник купажованого віскі Лоуленда, де розташовані великі шотландські міста — Единбург і Глазго, а також історичне королівство Файф. Лоуленд знаменитий своїми легкими, не торф'яними віскі, елегантним стилем і солодкуватими легкими нотами. Віскі Epicurean натхненний історіями 1930-х років про славного жителя Глазго, який був душею компанії, шанувальником вечірок і справжнім цінувальником гарної їжі та випивки.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
   Плохо           Хорошо