• Лікер Canari Chocotella 0.35 л 15%

Лікер Canari Chocotella 0.35 л 15%

94.50грн

  • Производитель: CANARI
  • Наличие: В наличии

- +


Динаміка, залучення й обдумана стратегія були результатом того, що впродовж декількох років Henkell&Co Vinpol Polska Sp. zoo став одним із передових підприємств в Польщі. Упродовж 16-річного існування фірма інтенсивно розвивалася, а зараз належить до групи найсучасніших у своїй галузі підприємств у Польщі. Завдяки поєднанню якості з продуманою стратегією маркетингу, продукти фірми були відзначені понад 100 нагород, номінацій, дипломів і медалей.

Фірма Henkell&Co Vinpol Polska Sp. zoo з гордістю підкреслює той факт, що її місцем розташування є Торунь — місто з довгою історією й багатими традиціями. Не всім відомо, що це також місто з традиціями виноградарства, бо перші виноградники були посаджені тут ще в XIII столітті. Вина з цих виноградників стали предметом торгівлі між регіонами, а сам Торунь став надовго важливим центром виноградарства й торгівлі вином.

Лікери Canari — це відомий бренд зі стабільною позицією на ринку, пропонуючи відмінну якість продукції за дуже привабливою ціною. Щоб оживити бренд і залучити молодшу групу споживачів — ми оновили зовнішній вигляд упаковки Canari. Ми одягли добре відому і впізнавану форму пляшки в рукав з новою складною графікою:

  • 1. Преміум зовнішній вигляд ще більше покращив сприйняття відмінного співвідношення ціни і якості.
  • 2. Ніжний, дуже жіночний і модний дизайн.
  • 3. Привабливий смак і оксамитова текстура продукту.

Солодкі лікери Canari спокушають цікавим смаком і ароматом. Вони мають неперевершений смак завдяки особливій рецептурі та натуральним компонентам.

Напій має ніжний смак шоколадного лікеру на основі вершків. Лікер Canari Chocotella відрізняється нереально ніжним шоколадним смаком і ідеально підходить до кави або фруктам.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
   Плохо           Хорошо