Кінькове виробництво на Закарпатті починається в 1959 році. У цеху спиртокуріння у с. Великі Лази була вироблена і закладена на витримку в дубові бочки перша партія коньячного спирту, а в 1962 році випущений перший коньяк "Три зірочки".
Закарпатський коньячний комбінат.Виробничі цехи розташовувалися в непристосованих приміщеннях, тому в період з 1967 по 1970 роки в Ужгороді були побудовані два цехи витримки коньячних спиртів, купажів. > У 1977 році підприємство перейменовано на Ужгородський коньячний завод. Бездоганна якість, неповторний аромат і вишуканий смак ужгородських коньяків. span> В даний час Ужгородський коньячний завод спеціалізується з випуску коньяків віком від 3 до 12 років з коньячних спиртів, вироблених з чистої сировини. Тиса Закарпатський 3* - це коньяк Напій має яскравий бурштиновий колір з золотими тонами, гармонійний тонкий аромат з тонами квітів і зацукрованих фруктів. У ньому можна вловити пряний дух дубової бочки, небагато. B0%D0%B4&category_id=0">чорного шоколаду, сухофрукти і крапельку гіркого дикого меду. Сервують такі коньяки як базовий напій 0%B4%D0%BA%D0%B0&category_id=0" style="background-color: rgb(255, 255, 255); 18px;"> 18px;">"Ужгород" добре підходить до страв з м'яса, гарячим закускам та копченням, сирам, але може стати і прекрасною парою солодкому десерту та фруктам.
Вам обязательно понравятся вот это
89.00грн
64.50грн
192.50грн

